WORKSHOP HANDMASSAGE

Wil je leren hoe je een ontspannende handmassage geeft?

Dan heb ik een mooi aanbod voor je.

Handmassage is een laagdrempelige manier om kennis te maken met massage. Het is eenvoudig overal toe te passen en het geeft een heerlijk ontspannen gevoel.

 

Ik leer je in deze workshop hoe je een eenvoudige massage kunt geven. De workshop begint met een inleiding over de functie en betekenis van onze handen, wanneer je het kunt toepassen en welke massageolie je kunt gebruiken. Je krijgt ook een paar handige tips die je kunt toepassen in de massage om van bijvoorbeeld je hoofdpijn af te komen of om weer beter in slaap te vallen.

De eerstvolgende workshop is 19 februari 2020 van 09.30 - 12.30 uur. Inloop met koffie/thee en wat lekkers om 09.15 uur.

De kosten voor deze workshop zijn € 47,50 p/p. Dit is incl. koffie/thee, een hand-out en het gebruik van massageolie. 

Graag aanmelden per mail onder vermelding van datum en naam workshop.

WORKSHOP VOETMASSAGE

Keer op keer hoor ik in mijn praktijk dat mijn cliënten verrast zijn over de diepe ontspanning die een voetmassage hen geeft. Wanneer het gaat om een puur ontspannende massage gebeurt het meer dan eens dat mensen in slaap vallen! 

Wil jij leren hoe je in jouw privé-omgeving een ontspannende massage geeft? Dat kan!

De eerstvolgende workshop is februari 2020 van 09.30 - 12.30 uur. Inloop met koffie/thee en wat lekker om 09.15 uur. Je leert in deze workshop wat over het gebruik van etherische oliën en de basistechnieken voor het geven van een ontspanningsmassage op de voeten.

De kosten voor deze workshop zijn € 47,50 p/p incl. koffie/thee en gebruik van massage-olie. Aanmelden onder vermelding van datum van je keuze kan hier.

Tension is who you think you should be
Relaxation is who you are

COMBI WORKSHOP HAND-& VOETMASSAGE

Heb je interesse in beide workshops en wil je dat lekker praktisch in één dag leren? Ook dat kan! Je dompelt je dan een hele zaterdag onder in leren en verwend worden. Hoe klinkt dat?

's Morgens verwelkom ik je vanaf 09.30 uur met koffie/thee en wat lekkers.

Om 10.00 uur gaan we van start. Na een korte inleiding over het gebruik en de werking van etherische olieën starten we met de workshop handmassage. 

 

Om 12.30 uur pauzeren we even en gebruiken we een heerlijke, vegetarische lunch. 

Na de pauze leer ik je in de workshop voetmassage, een ontspannende massage op de voeten te geven. We ronden deze dag af omstreeks 16.00 uur.

Deze dag leer je én ontvang je twee massages en geniet je van een heerlijke lunch. De prijs voor dit ontspannende en leerzame arrangement is € 95,00 all-in. 

Datum: 25 januari 2020     Aanmelden, met vermelding workshop en datum.

© 2019 Praktijk Yvonne Veenendaal  | Ede  | 06 52 02 19 15

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon