Voetreflexzonemassage

60 minuten - jouw investering € 60,00

Voetreflexzonemassage is een massagevorm die wordt ingezet ter ontspanning en ter verlichting van klachten. Door het masseren van reflexzones die corresponderen met de verschillende lichaamsdelen en organen wordt een prikkel afgegeven aan het betreffende lichaamsdeel. Dit stimuleert een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen makkelijker kunnen worden afgevoerd en het lichaam wordt gestimuleerd in haar zelfgenezend vermogen.

Ontspanningsmassage van nek, schouders en rug

60 minuten - jouw investering € 60,00

Heb je geen klachten en wil je even 'uit je hoofd' en een uurtje puur ontspannen? Dan is de nek- schouder- en rugmassage bijzonder geschikt. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van etherische oliën in combinatie met ontspannende massagegrepen. 

Integrale massage

75 of 90 minuten - jouw investering € 75,00 of € 90,00

Bij pijn- en langdurige spanningsklachten kan integrale massage worden ingezet. Een integrale massage wordt gegeven vanuit een holistische visie en kent verschillende massagevormen. Toegepast worden: klassieke massage, pulsen, stretchen en compressie, diepe bindweefselmassage en energetische massage.

Hoe werkt integrale massage?

Elke massagevorm heeft haar eigen effecten. Juist door de combinatie van de verschillende technieken worden de effecten versterkt. In ons lichaam slaan spanningen zich op en kunnen blokkades in verschillende lagen veroorzaken. Denk hierbij aan huid, spieren, bindweefsels, in het zenuwstelsel of de gewrichten. Door de technieken te combineren wordt, in afstemming met jou als client, op verschillende lagen gewerkt. Tijdens de massage ondersteun ik jou om werkelijk contact met jouw 'pijnplek' te maken. Dit helpt je in het loslaten van de vastgezette energie. De ervaring leert dat dit een groot helend effect heeft.  

Alle massagebehandelingen starten met een kop kruidenthee en een voetbad

 NB Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd worden doorberekend

© 2019 Praktijk Yvonne Veenendaal  | Ede  | 06 52 02 19 15

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon